JINAN ART MUSEUM

Jinan China

The original shape of the foyer Features: Rich interface changes dynamic equilibrium The exposed columns, floor slabs, escalators and other structures on the “right side” are too many and chaotic.
Design Strategy On the “right side” of the entrance hall, a “translucent” “wall” is set up, which not only shields beams, columns and other structures, but also ensures natural lighting in public areas. The wall itself can increase the expressive power of the foyer.

Ignite the viewer’s desire for the arts.
Change-exist
Provide variability for display and expand building compatibility.
Conclusion:
“Subtraction” should be done in the form of decoration,
and “addition” should be done in the way of display.

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!